Hubungi Kami

Kami sangat mengalukan soalan, komen dan juga maklumbalas dari korang untuk menambahbaik pengalaman korang bersama Akademi Seni Online.

Akademi Seni Online, Selangor

Untuk sebarang pertanyaan hubungi Helpdesk kami:

Helpdesk

helpdesk@akademisenionline.com

Frequently Asked Questions

Soalan-soalan lazim yang kami terima dan mungkin membantu untuk menjawab persoalan-persoalan korang.

Tiada syarat umur untuk korang menyertai mana-mana kelas di Akademi Seni Online. Semua kelas adalah terbuka kepada setiap lapisan umur masyarakat.

Tiada had jumlah kelas yang korang boleh daftar. Korang boleh mendaftar apa-apa kelas yang korang suka.

Untuk mendaftar kelas, korang hanya perlu klik kelas yang korang minat dan klik “Daftar Sekarang!” dan ikuti arahan selanjutnya. 

Setiap kelas yang korang daftar akan dimasukkan secara automatik ke dalam Dashboard korang setelah korang membuat pembayaran. Jadi korang boleh akses kelas-kelas korang di Dashboard korang.

Untuk pendaftaran akaun baru, korang boleh klik Dashboard dan “Register” untuk membuka akaun korang. Isikan nama, email, password dan pastikan korang bersetuju dengan Privacy Policy ASO dan klik “Register”. 

Kalau korang biasa melayari internet dan membeli belah secara online, pasti korang tak akan ada masalah untuk mengambil mana-mana kelas di Akademi Seni Online. Korang hanya perlu mendaftar akaun, membuat pembayaran secara online, menonton video pembelajaran dan memuat turun latihan yang disertakan dalam kelas-kelas yang korang daftar.

Korang boleh emailkan sebarang masalah atau bantuan yang korang perlukan ke helpdesk@akademisenionline.com

Setelah korang mendaftar mana-mana kelas, korang boleh akses semua bahan-bahan pembelajaran yang terdapat di dalam kelas tersebut dengan mengklik kelas tersebut.

Korang juga boleh akses ke kelas tersebut melalui Dashboard korang.

Harga setiap kelas-kelas online di Akademi Seni Online berbeza-beza bergantung kepada kandungan dan bahan pembelajaran dalam kelas tersebut dan juga siapa jurulatih yang mengendalikan kelas tersebut.

Korang boleh membayar untuk kelas-kelas di Akademi Seni Online secara online bank transfer (fpx) atau dengan menggunakan kad debit/kredit.

Jadi geng dulu, masuk kelas kemudian!

Daftar akaun baru korang dengan Akademi Seni Online untuk terus mengikuti perkembangan dan pengumuman kelas terbaru!